Yardım Çağrısını Nasıl Cevaplamalıyız ve Bunu Yaparken Enerjimizi Nasıl Koruruz?

Geçen gün bir arkadaşım aradı; enerjisi düşmüştü yardım istiyordu. Yakın arkadaşıyla sohbet ederlerken arkadaşı yaşadığı durumlar ile ilgili şikayet etmeye başlamış ve bizimki tüm iyi niyetiyle bildiği teknikleri anlatmış, neler yapabileceğini söylemiş, cümleleri sıralamış, konuşmuş konuşmuş ve konuşmuş…

Sonuç; arkadaşım oradan ayrıldıktan sonra kendini yorgun ve biraz tükenmiş hissetmeye başlamış. Aynı zamanda arkadaşına yardımcı olup olamadığı konusunda da şüpheye düşmüş...

Arkadaşımın enerjisini yerine getirmek üzere bir iyileşme planı çıkarttık. Ve bu deneyim aynı zamanda önemli bir konuyu gündeme getirmişti:

"Yaşadığı durumdan şikayet eden bir arkadaşımıza, sevgilimize nasıl en iyi şekilde yardımcı olabiliriz ve bu desteği sağlarken kendi enerjimizi korumayı nasıl başarırız?"

5 Adımda hem kendi enerjinizi nasıl koruyacağınızı hem de arkadaşınızın yardım çağrısını en iyi şekilde nasıl cevaplandıracağınızı açıkladığım videoyu izleyin ve düşüncelerinizi, sizin yöntemlerinizi lütfen aşağıdan paylaşın;)

Mucizelerle dolu bir hafta olsun!

Daha az kork, Daha çok SEV ve Daha fazla İZİN VER❤️

Sat Nam,

Sevil