Anı Yaşa! Kendine Engel Olma

Bir isteğinizi Evren’e sipariş ettikten sonra ne yapıyorsunuz? Rahat rahat güvenip önünüze gelen adımları mı atıyorsunuz yoksa her türlü detayı planlamaya mı çalışıyorsunuz?

...........

Amerika'ya taşınmadan önce Amerika'da yaşıyormuşuz gibi hissetmek için Frank Sinatra’dan New York New York'u dinlerdik. Buraya taşındıktan sonra da bu rutinimiz devam etti çünkü New York'a taşınmak istiyorduk:)

Mart 2; Koray elinde bir zarf ile geldi: Miami'ye babasının 100. yaşı için hazırladığı özel program kapsamında konser vermek için gelen Frank Sinatra Jr’ın konser biletlerini almıştı. Önce çok sevindim ama sonra “Yaa biz onu New York’ta dinleyecektik, şimdi böyle yapınca acaba o planımızdan vazgeçmişiz gibi mi oluyor” diye düşündüm. 
............

11 Mart sabahı yine biraz "herşeyi kontrol etmeye çalışan" zihnim oyun oynamaya başlamıştı: "New York artık kesinleşti, biletleri satsak da orada mı dinlesek" diye zihnim konuşuyordu. İçim ise "Ya deli misin buraya kadar gelmiş, güzelce git dinle orada yine dinlersiniz" diye cevap veriyordu.

Kazanan İçsel Rehberliğim oldu;) (İyi ki!!!)

11 Mart’ta Miami'de Frank Sinatra Jr'ı dinledik, bir rüyayı yaşamak gibiydi. 

"O gün o konsere gitmek neden o kadar önemliydi ve herşeyi planlayıp kontrol etmeye çalışarak aslında nasıl kendimize engel oluyoruz?" 

<Video bülteni izleyin>

Sorularınızı, yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdan paylaşabilirsiniz. Duymak için sabırsızlanıyorum.  (Facebook/Twitter kullanıcınızla veya sitede yeni bir kullanıcı oluşturarak yorumlarınızı iletebilirsiniz)

Hayatı doya doya yaşadığınız bir hafta olsun!

Daha az kork, Daha çok SEV ve Daha fazla İZİN VER❤️

Sat Nam,

Sevil