Büyük Düşün, Küçük Adım At!

Büyük hedefler koymaktan hiç kormayın! Çünkü hayal etmezseniz, istemezseniz onlar gerçekleşmeyecek.

Fakat aynı zamanda küçük adımlar atmaktan da korkmayın, "Yaaa şimdi ben bu yemeğe çıkacağım da ne olacak, bu adamla/kadınla mı evleneceğim ileride?..." diye sorgulamayın; o yemeğe çıkmazsanız da asla o kişiyi tanıyamazsınız, öyle değil mi?

Çoğumuz süreci gözümüzde kestiremediğimiz için, bütün detayları kontrol etmeye çalıştığımız için "korku" ve "şüphe" tuzaklarına düşerek ya o ilk adımı atmıyoruz ya da yola çıktıktan sonra bazı şeyler istemediğimiz gibi gittiğinde "geri dönüyoruz". Miami' den New York' a taşınmak da bizim için büyük bir adımdı. Alınan bir sürü risk, bir sürü bilinmeyen...

Bir kere, ev bulmadan Miami'deki evi boşaltmaya karar vermiştik.

-Ya ev bulamazsak?

-Ya eşyalarımıza depoda birşey olursa?

-Ya nakliyat firması doğru zamanda eşyaları teslim edemezse?

Bir sürü bilinmeyen, bir sürü korku, bir sürü olabilecek aksilik düşüncesi ve kontrol etme iç güdüsü.

Öncelikle anlaşalım, bunların aklımıza gelmesi normal! Çünkü zihnimiz bizi tehlikelere karşı uyarmak üzere kurulu fakat bunu yönetmek ve yalnız olmadığımızı hatırlayarak Evren'in desteğini arkamıza almak, akışta gelen güzellikleri fark ederek yaşayabilmek mümkün; hatta MÜKEMMEL!Çünkü çoğunlukla görüyoruz ki Evren'in bizim için önümüze getirdikleri hayal ettiklerimizden bile daha güzel:)

Büyük değişimler sırasında kullanabilecek ve akışta Evren'in getirdiklerinin tadını çıkararak, bekleyen güzellikleri yaşayabilmenizi sağlayacak olan bu yöntemi açıkladığım videoyu izleyebilirsiniz.

Lütfen sorularınızı, yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdan paylaşın.

Duymak için sabırsızlanıyorum! (Facebook/Twitter kullanıcınızla veya sitede yeni bir kullanıcı oluşturarak yorumlarınızı iletebilirsiniz;) )

Büyük düşünüp, küçük adımlar attığın ve hayallerine izin verdiğin bir hafta olsun!

Daha az kork, Daha çok SEV ve Daha fazla İZİN VER❤️

Sat Nam,

Sevil