İsteklerine ulaşacağından nasıl emin olabilirsin? 👀

İsteğim gerçekleşecek mi?” 
İster kart çekimlerinde, ister Akaşik Kayıt Okuma seanslarında olsun, en çok duyduğum sorudur.
Bu soru sadece bana sorduğun bir soru değil biliyorum. Bazen şüpheye düşüyorsun, kendi kendine düşünürken de aklından geçiyor;“Acaba isteğim gerçekleşecek mi?”
 
Bu sorunun cevabı: Hem Evet, Hem Hayır :)
Neden mi?
Hep unuttuğumuz birşey var: Geleceğin taşın üstüne yazılmadı. Değiştirilemez değil! Ve sen geleceğini her saniye yaratmaya devam ediyorsun.
Her an yaptığın ya da yapmadığın seçimlerle; ya isteklerine yaklaşıyorsun ya da onlardan uzaklaşıyorsun.
 
Öyleyse, “İsteğim gerçekleşecek mi?” sorusunun cevabı; “Sen sana düşenleri yaparsan; EVET”.
Çünkü, isteğinin gerçekleşmesini yaratan SENSİN.

 
Aşağıdaki 3 maddeyi gerçekleştirdiğin sürece, isteğinin gerçekleşeceğinden emin olabilirsin!
Bu 3 madde benim de checklistim. Yani ne zaman yeni bir yaratım üzerinde çalışıyorsam ve ne zaman “Acaba gerçekleşecek mi?”sorusu zihnimde belirse, bu 3'ünde ne durumda olduğuma bakıyorum. Eğer 3’ünde de kendime verdiğim cevap “Evet” ise, isteğimin gerçekleşeceğini biliyorum!
 
Peki; isteklerinin gerçekleşmesi için sana düşen 3 madde ne?
1-“İSTEMEK”
Özgür iraden olmasını seçerek geldin bu dünyaya. Sen seçmek, sen karar vermek istedin. Kararsız kaldığın her an, şüphe duyduğun her an, istemediğin şeyleri söyleyip, şikayet etmeyi bırakmadığın her an, her türlü detayı kontrol etmeye çalışıp karar veremediğin her an; bir sürü şey yapıyorsun ama ya istemiyorsun ya da istemediklerini Evren’e sipariş olarak gönderiyorsun.
Araba senin altında. O arabanın gideceği yeri Navigasyona girecek olan sensin. 
Navigasyona gitmek istediğin yeri girdin mi?
 
2-“İSTEĞİNİN ENERJİSİYLE HİZALI OLMAK”
En çok zorlanılan madde.
Dış dünya sürekli sana ödemelerini hatırlatırken kendini zengin hissetmek, ya da başka çiftleri görüp herşey sana yalnız olduğunu ispatlamaya çalışırken kendini sevildiğine ve aşka ait hissetmek ya da bulunduğun şartlar zorluk, huzursuzluk, stres yayarken kendini güvende ve huzurlu hissetmek.
Ama başka yolu yok!
Eğer çekim yasasından yararlanarak istediğin hayatı yaratmak istiyorsan; sen isteklerini sana çekmeyeceksin, sen isteklerinin enerjisine çıkacaksın! Bunu düzenli olarak yapıp isteklerine ait olmaya başladığında onlar da sana ait olacak.
 
3-“BÜTÜN YOLU BİLMEDEN ADIM ATMAK”
Uzun yola çıkacağın zaman bütün geçeceğin sokakların caddelerin adını çıkartmıyorsun, öyle değil mi? İlk mola vereceğin yeri düşünüyor ve arabayı yola çıkartıyorsun. 
Evren ile yaratımda yapman gereken de; arabayı yola çıkartmak ve o yolda gitmeye devam etmek. Yolu ayarlayan, yoldaki şartları belirleyen o. “Doğru adım”a takılma. Çünkü “yanlış adım” yok;) Evren’in işareti olan adımı kaçırsan bile o tekrar navigasyonu düzenleyerek seni isteklerine ulaştıracak yola çıkaracak. Ama tıpkı navigasyonun çalışması için senin yolda olman gerektiği gibi, Evrenin seni isteklerine ulaştırabilmesi için senin de düzenli adımlar atman gerekiyor!
 
***“ASLA VE ASLA BIRAKMAMAK”
Buna bir rakam vermedim çünkü bunu bir sıraya koymam imkansız. 
Belki şu anda baktığında 3 maddedeki durumuna da “Hayır” dedin ya da iki tanesi “Evet” ama biri “Hayır”. 
Eğer bu yıldızlı madde “Evet” ise, yani “Asla ve asla bırakmayan” = SEN isen, sana şunu söyleyebilirim ki, İstediğin Hayatı Yaratacaksın!

Bu maddelerde şu anda ne durumdasın? 3'ü de Evet mi? ;)
 
“Sevil bunu 1 sayfada anlatabiliyorsan, bu kadar kolaysa niye herkes istediği hayatı yaşamıyor?” diye sorabilirsin. Ben de ilk çekim yasasını anlamaya başladığımda bunu sorgulamıştım:) “Çok kolay ki, doğru olamaz!”:)
Sana açık olacağım; “Maddeler kolay, uygulaması ise çok zor”
Çünkü Çekim Yasası içsel dönüşüm ile dışarıyı değiştirmek üzerine kurulu. Dış dünya tersini gösterirken içeriyi değiştirmek ise; netlik, destek ve süreklilik gerektiriyor.  

Bu noktada biliyordum, sana yardımcı olmak için bana da bir görev düşüyor.
İşte böylece Yaratım Kursu doğdu!
Kendime sordum:
“İstediğin Hayatı Yaratmakta;

*senin nasıl sürekli olarak yolda devam etmene yardımcı olabilirim, 
*nasıl doğru egzersizleri basit ve uygulanabilir olarak verebilirim, 
*nasıl yaratım gücünü isteklerini yaratmakta kullanmayı öğretirken destek enerjisini hissetmeni sağlayabilirim”.
Ve 3 yılın sonunda, bu sorular beni, grup koçluk programım olanYaratım Kursu’nu yaratmaya yönlendirdi!
Eğer sen de yaratım gücünü en etkin şekilde kullanmayı öğrenmek ve İstediğin Hayatı Yaratmak istiyorsan Yaratım Kursu’na bekliyoruz!

(Kayıt için son 5 gün; bilgi ve kayıt için tıkla)