Gerçekleşmeyen😢 isteklerin 2 nedeni var

Koray ile ilişkimizin başlarıydı. Bir gün ben yine heyecanla Abraham- Hicks dinlerken o da yanımda. Bir yandan dinliyor bir yandan farkındalıklarımı not alıyordum. Abraham bir soruya cevap verirken, aynı onun vurgulamasıyla cümleyi tekrarladığımda Koray şok oldu:))) -“Çok şaşırma, evet yüzden fazla kez dinlemişimdir:))) ” dedim.
Formatı bilmiyorsan, Abraham workshoplarında çok kısa giriş yapar, sonrasında da seyircilerden gelen soruları detaylıca açıklar.
Yine öyle anlardan birinde, çabalamaktan yorulmuş bunalmış bir seyirci sorar: “İsteğim neden hala hayatımda değil?”

Abraham’ın verdiği cevap çok net ve anlaşılır.
Şimdi sana o cevabı örnekler eşliğinde anlatacağım ve senden de bir isteğim var: Okurken, istediğin ama henüz hayatında olmayan o isteğini düşün, ve bak bakalım bu konuştuklarımız ile senin durumun arasında nasıl bir bağlantı var.

Abraham: “İsteğin hayatında değilse; ya isteğinin enerjisi ile hizalı değilsin, ya da istediğini sandığın şey ile gerçekten istediğin aynı değil”

Şimdi gel bu 2sini konuşalım:
1- İsteğinin enerjisi ile hizalı değilsin
Bu maddenin önemini ya da türevlerini daha önce duyduğundan eminim. Fakat, maalesef bilmek yaratmıyor; enerjimiz yaratıyor. 
Peki bilmemize rağmen bu madddeyi uygulamak neden bu kadar zor?

A) Çünkü sen 2 gün bir workshopa katıldığında orada odağın isteğindeyken, workshoptan çıkar çıkmaz ve sonrasında “aynı ya da benzer enerjiye” odaklanmadığın sürece, odağın kayıyor ve dominant enerjin değişemiyor.
Dominant enerjinden kastım; hayatına bir şeyleri çekme gücüne ulaşmış "baskın enerjin".
Şöyle düşün; her düşündüğümüzü pat pat yaratsaydık, istemediğin korktuğun endişe ettiğin her şey de hayatında olurdu; öyle değil mi?
Yani Evren bizi korumak için dakikasında her düşündüğümüzü karşımıza getirmiyor. O konuda ne kadar ciddiyiz, hala ısrarcı mıyız -yani ne kadar odaklıyız, ne kadar enerjimiz o noktada- bizim seçimimizle işliyor.
Çözüm: Seçtiğini/Hedefinin enerjisini “bilinçaltına” indirene kadar bilinçli seçimlerle kendini sürekli olarak aynı odakta tutmalısın.

B) İsteğini düşündüğünü, isteğini konuştuğunu sanıyorsun; ama yaydığın enerji onun “varlık” durumunda değil, “yokluk” durumunda.
Yani ilişki istiyorsun diyelim; sen “Yine hafta sonu geldi ve sevgilim yok:(“ diye üzüldüğünde, yaydığın enerji “ilişkim yok” bu enerjinin çektiği enerji “ilişki yokluk durumu”.

Çözüm: Şimdiki hayatını çok ciddiye almayı bırak ve geleceğinde olmasını istediğin enerjiyi aktive etmeye devam et. Şu andaki enerjin ile yaratıyorsun.

2- İstediğini sandığın şey ile gerçekten istediğin aynı değil
“Yabancı bir şirkette çalışmak istiyorum” diyorsun ve başvurduğun, o çok istediğin şirket sana olumlu geri dönüş yapmadı.
“Ama isteğim olmadı, yaratamadım” diye düşünüyorsan; önce enerjinin nerede olduğuna bak:
Sen çok mutlu hissediyordun, enerjiktin, kendini başarılı hissediyordun (1.maddeyi yaşıyordun; isteğinin enerjisi ile yaydığın enerji hizalıydı), yine de o şirketle olmadıysa; aslında gerçekte kalbinde istediğin o şirket değil.
O şirket sana o kalbinde istediğin başarılı hissetme, mutlu olmayı verecek yer değil. Evrenin senin önüne o şekilde hissedeceğin şirketi getirdiğini / getireceğini bil ve gözlerini dört aç. Detaylarda kaybolma.

Şöyle söylemeyi çok severim: “Bazen çok biliyoruz!:)” 
O şirketin bizim için en iyisi olduğunu, o kişinin ideal sevgili olduğunu, o evin bize çok iyi geleceğini düşünüyoruz.
Sonra da pişman oluyoruz:) Daha önce ben yaşadım, sen de yaşamışsındır.

Ama “gerçekten istediğini mi yaşıyorsun” emin olmak istiyorsan; özellikle de takıldığın bir istek var ise, şu duayı kullan “Ben bunun benim için güzeli olduğunu düşünüyorum. Ama sen benden iyisini biliyorsun. Ben günün sonunda ………… hissetmek istiyorum, eğer bunu bana bu/burası verecekse o olsun, yoksa daha iyisi için sana bırakıyorum”.
Okuyunca bile daha iyi hissettin öyle değil mi?

Sen her an her saniye Evren ile birlikte yaratmaya devam ediyorsun. Bilinçli yaratımla, kalbinde yatan istekleri hayatında görmek için; kendi gücünün farkında ol, isteğinle ilgili net ol ve şimdi şu anda o enerjiyi yaymaya başla!

Burada olduğun ve okuduğun için teşekkür ederim. Haftaya tekrar buluşmak üzere! 
xoxo

Sevgilerimle,
Sat Nam,
Sevil


Bu yazıyı, aşağıdaki paylaşım butonlarını kullanarak, mucizelerle yaşamak isteyen arkadaşlarınla da paylaşmayı unutma.