Enerjini Değiştirmek İçin Bugün Objeni Seç 😉 ve Mucizelere İzin Ver 😃

Yaklaşık 6 yıl önce MBA sınıfında bir arkadaşım Amerika seyahatinden dönmüş ve bana New York kartpostalı hediye etmişti.

Karta her baktığımda beni içine çekiyor, beni çağırıyordu. Yüzümde aşık olmuş gibi aptal bir gülümseme oluşuyordu:)) Sevgi enerjisi ve eğlence hemen beni sarıyordu!
Çok güzeldi bakması ama çekmeceme koymuştum kartı, ne de olsa oralara tatil için bile gitmek uzak (!!!) bir ihtimaldi;)

Kendimi sınırlandıran düşüncelerden özgürleşip, mucizelere izin vermeye başladıkça hergün mucizeler yaratıyor ve bu keşfettiğim güç, özgürlükten çok keyif alıyordum.

Fakat hergün her an inanılmaz iyi hissedemiyordum, tetikleyici faktörler (!) önüme geliyordu. Tam enerjim yüksekken karşılaştığım anlarda enerjimi düşüren biri vardı, fakat ben böyle olmasını istemiyordum. Çünkü biliyordum ki iyi hissetmek, eğlenmek ve sevgi enerjisi beni o hayal ettiğim hayata yaklaştırıyordu; negatif hissetmek değil.

Sonra, hatırladım;) Kimseye gücümü vermek zorunda değildim, enerjimi yönetebilirdim. Ve karar verdim; onu her gördüğümde, hemen gözümün önüne bu kart postalı getirecektim. Kart yanımdaysa ona bakacak veya yanımda değilse bile gözümü 2 sn kapatıp o resmi zihnimde görecektim. Hisler düşüncelerden kaynaklanır. Ben de o kişinin bende oluşturduğu his girdabını kesecek ve beni mutlu eden hislere yoğunlaşacaktım;) 

Bunu yapmaya başladım, ve daha ilk günden birşeyler değişmeye başladı. Biliyordum ben değişirsem dünyam değişir! Benim enerjim değiştikçe, o kişi alanıma girememeye başladı, ya da girdiyse bile beni etkileyemedi; çünkü artık o döngü kırılmıştı. 

Ve ben bu egzersizi yapmaya başladıktan yaklaşık 9 ay sonra ben New York'taydım, burada evlenme teklifi alıp Hollywood yıldızı tarafından Broadway'de alkışlanıyordum. (Üstelik 9 ay önce Koray hayatımda bile değildi)

Mucizeler her an bizlerle, Evren bizi desteklemek için her an hazır fakat bizim de üzerimize düşeni yapmamız lazım; istememiz / seçmemiz / önümüzdeki engellerden özgürleşip sevgi frekansına yükselmemiz.

O dönemlerden itibaren en favori hızlı enerji yükseltme yöntemlerini not alıp bir kutuya atıyordum; bir gün sizlerle paylaşmak için. İşte Mucizeler Kampı böyle ortaya çıktı.

Mucizeler Kampı'nın 3. gün egzersizi Objeni Seç, Enerjini değiştir i dinlemek için aşağıdaki videoyu izleyin. Kendinizi 40 gün böyle bir kampa almak ve bu 6 hafta boyunca soru-cevaplarda bana ulaşmak için kampa katılma fırsatını kaçırmayın. 14 Ağustos son katılım tarihi. Detaylar için buraya tıkla.

Düşüncelerini benimle paylaş! Buradan ulaşabilirsin.
 

Videoyu izle ve 40 Gün online Mucizeler Kampına katılmak istiyorsan buraya  tıkla.
Sorun var ise sevil@sevileskicioglu.com dan bana ilet. Unutma, son katılım tarihi 14 Ağustos!
Sevgilerimle,

❤️❤️❤️


Sat Nam,
Sevil

 

Sen değişirsen dünyan değişir

Bülteni arkadaşlarınla paylaşmak mı istiyorsun? Aşağıdaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsin.

Sıkışmışlıktan Kurtulmanın 3 Yolu 🏃🎧💃

Bazı günler çok sıkışmış hissedersin; korku, umutsuzluk, kırgınlık... 
Bazen sebebini bilirsin bazense tanımlamakta zorluk çekersin, ama işte o his oradadır: Senin enerjini çeker, çünkü "Eğlenceyi, Evrenle bir olmayı, Bırakmayı"❤️ kaybetmişsindir.

Kişisel gelişime ilgin ve içindeki gücü kullanarak istediğin hayatı yaratma arzunla buradasın ve bu maili okuyorsun. 
Enerjin yüksek olduğunda hayatın daha kolay olacağını bilirken, onu yükseltemediğinde; yani o sıkışmışlık hissi çok yoğun olduğunda!!! sen de çığlık atmak istemiyor musun? :) (Aslında bunu da 4. teknik olarak ekleyebilirim;))

İşte bu haftanın video bülteninde, sıkışmış hissettiğinde 5-10 dakika içerisinde enerjini yükseltmene yardımcı olacak 3 teknikten bahsediyorum. Enerjini, neşeni, heyecanını geri kazanmana ve kötü geçen bir günü dönüştürmene yardım edecek olan videoyu izle. Videoyu senin için hafta sonu ormanın içinde ve kuş sesleri arasında çektim. Dilerim sana hizmet eder.

"Yaratımlarını hızlandırmak mı istiyorsun, daha çok eğlen"
Lütfen düşüncelerini aşağıdan benimle paylaş!


Sevgilerimle❤️
Sat Nam,
Sevil

Yardım İstemek Senin İçin Çok Mu Zor? Bu Videoyu Kaçırma! ;)

Bu hafta seninle benim için de zorlu olan bir konu hakkında konuşmak istiyorum; yardım istemek.

Her ne kadar bunun normal birşey olduğunu düşünsem, başkalarına yardım etmekte hiç sıkıntı yaşamasam, hatta insanları yardım istemeleri konusunda teşvik etsem de; bu videoda paylaştığım adımları uygulamaya başlamadan önce "yardım istemek" benim için de çok çok çok zordu:) 

❤️Yardım istemek de Yardım etmek kadar önemli❤️

-"Kendime hiç zamanım kalmıyor"
-"Yapmak istediğim şeyler var ama yapamıyorum"
-"Çok yalnızım"
-"Neden herşeyi tek başıma yapmak zorundayım?" (Çok acıklı, değil mi? :) )

cümlelerini sıkça kullanıyorsan, kendine itiraf edemesen bile konu:
"Yardım isteyememen."
Ve bunun sebebi, bilinçaltında yatan ve seni sınırlandıran düşünceler: Belki daha önce yardım istedin ve alamadın, çok üzüldün; belki yardım alırsan karşındakinde olan birşeyi azalttığını düşündün; belki de yardım istersen kendini zayıf göstermekten korktun?

Gel bu video bültende onları yıkalım ve dönüştürelim:) Böylelikle Evren'de her dakika sana gelmeye hazır ve bekleyen "desteğe" izin verelim! 

Düşüncelerini aşağıdan benimle paylaş!
Sevgilerimle,

❤️❤️❤️


Sat Nam,
Sevil

 

İstediğin hayatı yarat

Bülteni arkadaşlarınla paylaşmak mı istiyorsun? Aşağıdaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsin.

[MEDITASYON]: İlişki, Arkadaşlık ve Kendini Sevmek İçin 💚💚💚

Hepimiz hayatımızda SEVGİ, SEVİLMEK ve SEVMEK istedik, istiyoruz ve isteyeceğiz:)
Ve EGO da bize onu dışarıda aramamızı söyledi, söylüyor ve söyleyecek:)

İşte bu nedenle bu meditasyona ihtiyacın var ve var olacak ❤️❤️❤️

İster bugün yeni bir ilişki yaratmak, ister var olan ilişkinin değişmesini istiyor ol; ister yeni bir arkadaş çevresi, ister aile ilişkilerinin yumuşamasını istiyor ol; ister kendine AŞIK olmak, ister sevginin merkezi olmak istiyor ol, BU MEDİTASYON SENİN İÇİN!BU MEDİTASYON SENİN İÇİN!

Bugün tamamen sevgiye açık hissediyorsan kalbini, Wuhuuu! Süper! O zaman meditasyonu öğren, not al, yıldızla işaretle ve ileride birgün hayatında sevginin akmadığını hissettiğinde uygula.

"Kalbinizin kapalı olduğunu ve sevginin akmadığını mı hissediyorsunuz, kalbinizi açmak mı istiyorsunuz, bu meditasyonu yapın" (Yogi Bhajan)

Bugün yap ve kalbini açmayı, sevginin merkezi olmayı, manyetik alanının değişimini hisset! Mucizeler de bonus olsun:) 

Düşüncelerini lütfen aşağıdan benimle paylaş! 
Sevgilerimle,

❤️❤️❤️

Sat Nam,
Sevil

 

Mutluluk seninle birlikte başlar

Bülteni arkadaşlarınla paylaşmak mı istiyorsun? Aşağıdaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsin.

Hayallerinin Önündeki Engel: ŞÜPHE!

Hadi itiraf et, hayallerini düşündüğünde, sabah güne başlarken, en çok aklından geçen sorulardan biri "Olacak mı, olmayacak mı?"; öyle değil mi?
-Acaba istediğim gibi bir ilişki olacak mı?
-Acaba borçlarımı bitirebilecek miyim?
-Acaba o istediğim iş için teklif gelecek mi?

Bu noktada o kadar ince bir çizgi var ki:
Sen olacak diye bakarsan OLACAK, olmayacak diye bakarsan OLMAYACAK

Çünkü Evren'de işler sorularla ilerlemez. Neye odaklanır ve neyi daha çok düşünüp frekansına dahil edersen onu hayatına daha çok çekersin:
OLMASINI veya OLMAMASINI

Bu hafta seninle ŞÜPHE üzerine konuştum;) Bu hafta bu bilgilerle farkında yaşa günlerinin ve taktiği uygula. Sadece bir hafta odağını değiştirerek bile hem enerjini hem de onunla hizalı olan yaşadıklarını nasıl etkilediğini deneyimle. Şüphesiz bir hafta olsun:)

Düşüncelerini lütfen benimle aşağıdan paylaş.

Sevgilerimle,

❤️❤️❤️


Sat Nam,
Sevil

 

Mutluluk seninle birlikte başlar

Bülteni arkadaşlarınla paylaşmak mı istiyorsun? Aşağıdaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsin.